drumles utrecht

Drumles in utrecht

Het leuke van drummen is dat als je de basis onder de knie hebt, je al snel in een band kunt gaan spelen. Nog leuker is dat de ritmes van veel bekende nummers niet eens zo moeilijk zijn. Denk maar aan Uptown Funk van Bruno Mars, Stressed Out van 21 Pilots, We will rock you van Queen en Billie Jean van Michael Jackson.

In de drumles wordt elke oefening langzaam voorgedaan en stap voor stap opgebouwd. Doordat je de oefening hoort en ziet, pik je de oefening sneller op. Het samenspelen is een mooie voorbereiding op het spelen in een band, waarin naar elkaar luisteren en reageren op andere muzikanten centraal staat.

Creativiteit, dynamiek en groove zijn belangrijke thema’s in de drumlessen. Zelf een drumpartij verzinnen die past bij het liedje en liever nog een ritme waar je het nummer aan herkent, is de uitdaging. Afhankelijk van je ontwikkeling en behoefte krijg je oefeningen op maat. In de drumles speel je naast coördinatie- en techniek oefeningen ook met muziek mee. Je kunt zelf ook nummers voorstellen die je in de drumles wilt oefenen. De drumlessen worden gegeven in Utrecht.

Proef drumles aanvragen

Lijkt het je leuk om te gaan drummen en drumles te nemen? Neem dan een vrijblijvende proefles bij drumschool Sticks & Kicks! In deze drumles kun je aangeven wat je wilt leren.  Er wordt uitgelegd uit welke onderdelen het drumstel bestaat en we gaan aan de slag met de basisbeat.

Als je meer informatie wilt of een proefles wilt afspreken, app dan naar 06 22348737 of mail naar frankboot@frankboot.nl. Ik neem dan snel contact met je op!